Hirdetés

Ezek az iPhone-ok mentek tegnap este nyugdíjba



|

Az Apple többé nem forgalmazza az iPhone X, iPhone SE, iPhone 6S és iPhone 6S Plus okostelefonokat.

Hirdetés

Az Apple magyar idő szerint tegnap este végre hivatalosan is bemutatta az új, és egyben döbbenetesen drága iPhone készülékeit. Az iPhone XS, iPhone XS Max és az iPhone XR érkezése azonban azt is jelenti, hogy szokás szerint az Apple nyugdíjaz néhány régebbi készüléket. 

Hirdetés

Ennek megfelelően az Apple többé nem forgalmazza az iPhone X, iPhone SE, iPhone 6S és iPhone 6S Plus modelleket. A belépőt az iPhone-ok világába az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus jelentik, 179 990 és 229 990 forintos összeggel. Ennyiért két éves technológia jár. 

A 2015-ben bemutatkozott iPhone 6S és iPhone 6S Plus végleg búcsúztak, ahogyan a 2016 márciusában érkezett iPhone SE is. Ez utóbbi sokak számára különösen fájó pont, ugyanis egyike volt ez a modell az utolsó kompakt, de minőségi okostelefonoknak. Az utódról rengeteget pletykáltak, de az Apple valószínűleg örökre elkaszálta az ötletet és a kompakt irányvonalat. 

Aki pedig a kijelző méretéhez képest kompakt iPhone-t szeretne, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia: az idei modellek indulóára 299 990, 399 990 és 439 990 forint. Az igazán trendi, 512 GB-os iPhone XS Maxért 577 990 forintot kell fizetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.