Hirdetés

Ezek azok a droidok... mármint porszívók, amiket keresünk



|

Valaki átalakította a saját robotporszívóját, hogy az úgy nézzen ki, mint a Star Wars R2-D2-ja. Csak egyetlen kérdésünk van: hol lehet fizetni?

Hirdetés

Minden technológiai újdonságot szívesen fogadunk a háztartásunkban, melyek megkönnyítik számunkra a nyűgöt jelentő házimunkát, ezen a téren pedig a robotporszívók igazi megváltást hoztak. Annál, hogy úgy tisztul a lakás, hogy nekünk eközben semmi dolgunk, csak az a jobb, ha a takarítást egy a Star Warsban látható astrodroid végzi el helyettünk. 

Hirdetés

A Samsung már jelentkezett egy Star Wars kiadású robotporszívóval, de lássuk be, hogy az ott látott Darth Vadernél sokkal stílusosabb, hogyha a messzi-messzi galaxisban jócskán fellelhető droidok egyike pormentesíti a lakásunkat. Matthew Scott Hunter saját Roomba típusú porszívóját alakította át, hogy hasonlóan nézzen ki, mint R2-D2. Az erről készült videó magáért beszél:

Noha a videó még 2018-ban készült, sokan a koronavírus miatti bezártságban egyre jobban vágyunk a társaságra, még akkor is, ha az csak egy astrodoid. Hunter egyébként egy szemetest használt az R9-D9 névre keresztelt robot testének, fejét egy kis ventillátor forgatómechanikájával bírta mozgásra, míg hangját egy bluetooth hangfallal szólaltatja meg. 

R9-D9 ugyan nem ér el minden olyan helyet, amit a Roomba alapból kitakarítana, de mindez csekély ár, ha cserébe egy ilyen menő szerkezet járkál le és fel a lakásunkban. Reméljük a robotporszívó gyártók is minél előbb ihletet kapnak egy hasonló rajongói találmánytól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.