Hirdetés

Ezek lehetnek a Windows 11 gyári háttérképei



|

Az operációs rendszer kiszivárgásával egyre kevesebb titok marad.

Hirdetés

Nemrég adtunk hírt róla, hogy  kiszivárgott a Windows 11 korai verziója, amivel részletes betekintést nyerhettünk az operációs rendszer új generációjának megjelenésébe, hiszen már képeken és videón is láthattuk lekerekített ablakait és átalakított tálcáját.

A Microsoft június 24-én esedékes Windows Eventje azonban még odébb van, így a hivatalos leleplezésig még jó pár nap maradt a kiszivárgott változat böngészésére. Most éppen a Windows 11 gyári háttérképei kerültek fel az internetre, melyek alapján nem panaszkodhatunk majd az alap kollekcióra.

Hirdetés

Az operációs rendszer új kezelőfelületéről is beszámoló The Verge 18 képet tett közzé, és állítólag az első lesz a Windows 11 alapértelmezett háttérképe. A kacskaringózó szövetcsíkot idéző alaptéma mellett színes gömböket is kapunk, illetve akad néhány megnyugtató tájkép is. Kattintásra mindegyik elérhető nagy felbontásban.

A jelentések szerint a Windows 11 négy különböző kategóriába sorolja a képeket Captured Motion (Megörökített mozgás), Sunrise (Naplemente) Flow (Folyam), Glow (Világítás) neveken. Ugyanakkor fontos megismételni, hogy a fotók az operációs rendszer egy korai változatából származnak, tehát semmi sem garantálja, hogy tényleg visszaköszönnek a végleges verzióban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.