Hirdetés

Ezek miatt lesz lesz telitalálat a Xiaomi Mi Band 4



|

Nagyon olcsó, ugyanakkor sokoldalú okoskarkötőnek ígérkezik a Xiaomi legújabb viselhető eszköze.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Xiaomi frissíti a slágerkarkötőjét, és valamikor idén kiadja a Mi Band 4-et, az új modellt. Ezt maga a Huami vezetője árulta el - ez a cég felel a Xiaomi viselhető eszközeiért. Az is kiderült, hogy a Mi Band 3 továbbra is elsöprő siker, ezért nem siet a Xiaomi az új modellel. 

Hirdetés

A Mi Band általában az alacsony ára miatt felkapott. Az új funkciókról egyelőre nem beszélt a gyártó, de a MySmartPrice már megtudta, hogy az új modell Bluetooth 5.0 LE-t is támogat majd a jelenlegi 4.2 LE helyett. Vagyis a csatlakozása jobb lesz, illetve egyes piacokon NFC-t is kínál majd a Mi Band 4. Az XMSH08HM verzióban lesz NFC, az XMSH07HM-ben nem. Az előbbi a Xiaomi Pay mobilfizetés támogatása miatt lehet beépítve. 

A pletykák szerint az Apple Watch series 4 után a Xiaomi Mi Band 4 is EKG-funkcióval frissíthet, figyelve az abnormális szívverést. Ha így lesz, akkor nem csak töredék áron kínál ilyesmit a Xiaomi, de garantált, hogy még népszerűbb lesz az új modell, mint a jelenlegi. Állítólag a kijelző is nagyobb és színes lesz, illetve a tevékenységek követése is jobb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.