Hirdetés

Ezek most a legnépszerűbb iPhone-ok



|

Az emberek többsége elavult iPhone-t használ. A legtöbb felhasználónak iPhone 7 vagy iPhone 6S készüléke van.

Hirdetés

A Mixpanel elemzőcég még a nagy iPhone-bemutató előtt tette közzé a legutóbbi felméréseinek eredményét. Többek között azt vizsgálták az elmúlt négy év adatai alapján, hogy melyek a legnépszerűbb iPhone készülékek, vagyis melyekből van a legtöbb a piacon. 

Hirdetés

A jelek szerint a legnépszerűbb a két éves iPhone 7, míg a második legtöbbször előforduló modell a három éves iPhone 6S. Ez utóbbit az Apple tegnap este már nyugdíjba küldte

Az iPhone 7 Plus és az iPhone X fej-fej mellett állnak a harmadik helyen, utána nagyobb szakadék következik. 

A tavalyi iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X a használatban lévő Apple okostelefonok 30 százalékát sem teszik ki. Ez azt jelenti, hogy az iPhone-tulajdonosok 70 százaléka elavult készüléket használ. 

Mivel több mint egymilliárd iPhone van használatban, ezért igen sok régi eszközről beszélünk. Rengetegen lehetnek, akik szemet vetettek az új iPhone XS, iPhone XS Max vagy iPhone XR okostelefonok egyikére. 

Az elemzők elképesztően nagy frissítési hullámot jósolnak, állítólag mindenki új iPhone-t akar majd idén karácsonyra. Érdekes téma lesz ez, hiszen 299 990, 399 990 és 439 990 forintért nem mondható ésszerűen árazott terméknek egyik idei modell sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.