Hirdetés

Ezek voltak 2017 legnépszerűbb termékei



|

Az iPhone volt a legkeresettebb tech termék tavaly, de nagy sláger volt a Samsung Galaxy S8 és a Nintendo Switch is.

Hirdetés

A GBH Insights statisztikái szerint 2017-ben a legnagyobb darabszámban fogyó technológiai termék az Apple iPhone volt. Tavaly összesen 233 millió különböző iPhone modellt adtak el a becslések szerint. Ez több, mint a toplista második, harmadik, negyedik és ötödik helyezett termékének együttes eladása. 

Hirdetés

A második legkeresettebb termék egyébként a Samsung Galaxy S8 és a Samsung Galaxy Note 8 együttese lett: ezekből 33 millió fogyott. 

Az Amazon belépőszintű Echo Dot okoshangszórója is nagyszerűen ment, ebből 24 millió darabot adtak el egy év alatt. A negyedik helyen megint az Apple neve van: az Apple Watch-ból 2017-ben 20 millió darab talált gazdára. Az ötödik helyre a Nintendo Switch hibrid konzolja futott be: ebből 15 millió fogyott tavaly. 

2016-ban egyébként szintén az iPhone volt a legnépszerűbb tech termék, akkor 211 millió különféle Apple okostelefont adtak el. Az elemzők szerint továbbra is sokan akarnak újabb modellre frissíteni, ezért jövőre is az iPhone lesz a világ legkeresettebb tech terméke. A Moorhead Insights eközben arra számít, hogy az Apple régi dizájnterveire építő okostelefonjainak az ára csökken majd. 

A háború újabb szintre lép majd az okoshangszórók piacán is: az Amazon és a Google egyaránt karácsonyi akciókat tartottak, miközben az Amazon Alexa app listavezető lett az Apple App Store-ban, jelezve, hogy az okoshangszórók karácsonykor is taroltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.