Hirdetés

Ezek voltak 2020 legjobb mobilappjai



|

Gigantikus appajánlónkban összegyűjtöttük a tavalyi év legnépszerűbb új alkalmazásait, valamint a legkedveltebb mobilos címeket.

Hirdetés

Különböző tematikák szerint rangsoroltuk 2020 legjobb mobiltelefonos alkalmazásait. Alább megtaláljátok az év legfontosabb újdonságait, a legjobb androidos és iOS-es appokat, valamint 2020 legjobb mobiltelefonos videojátékait is. Temérdek hasznos és ötletes alkalmazással elláttak bennünket tavaly a gyártók, így szerencsés helyzetben voltunk, bőven tudtunk miből válogatni.  

Újdonságok

Access Dots (Ingyenes, Android)

Még a mobilod kameráját is leragasztod, hogy véletlenül se kémkedhessenek utánad? Kevésbé radikális módszert is választhatsz a képalkotó aktiválásának ellenőrzésére, az egyik ilyen az Access Dots alkalmazás. A szoftver ugyanis egy általad beállított színű pöttyöt jelenít meg a képernyőn, amint a kamerát vagy a mikrofont aktiválta valamilyen alkalmazás, így pedig ezek a tevékenységek többé nem maradnak észrevétlenek.

Action Blocks (Ingyenes, Android)

Ha rendszeresen használod a Google Asszisztens bizonyos funkcióit, biztosan megfigyelted már, hogy néha a kimondott parancsodat csak többszöri próbálkozást követően hajlandó végrehajtani a szoftver. Ezen kíván segíteni a Google által fejlesztett Action Blocks, amellyel a feladatokat egy, a főképernyőre kihelyezhető gombhoz rendelheted, és ezt követően egyetlen kattintással bármikor élesítheted.

Activity Bubbles (Ingyenes, Android)

Ha már felmerült benned a gondolat, hogy indokolatlanul sokat nyúlsz a telefonodhoz, akkor ez az élő háttérkép segít abban, hogy ezt a könnyen függőséggé váló szokást egyszerűen nyomon kövesd. Az Android Digitális Jóllét programjára építő alkalmazás folyamatosan figyelmeztet a készülékhasználatra; minden feloldást követően egy fehér buborék pottyan a megjelenítőre, amely a következő lezárásig növekszik.

Actuflow (Ingyenes, Android)

Szintén a túlzásba vitt mobilhasználat visszaszorítására, a kényszeres szokások kordában tartására szolgál ez az alkalmazás. Az Actuflow minden feloldás alkalmával felteszi majd a kérdést, hogy miért is vetted kezedbe a készüléket, és mennyi ideig tervezed igénybe venni. Természetesen nem kötelező válaszolnod, de ha ténylegesen szeretnéd nyomon követni tevékenységedet, akkor a program megfelelő használata segít ebben.

Hirdetés

Autosync (Ingyenes, Android)

Amennyiben több felhőszolgáltatás előnyeit is aktívan élvezed, az Autosync hatalmas segítséget nyújthat számodra a fájlmegosztás során. A szoftveren belül csupán be kell jelentkezned azokba az alkalmazásokba, amelyekben a különleges képességeit be szeretnéd vetni, majd a gyökerükben egy Autosync mappát létrehoznod. Ezt követően minden állomány, amit ebbe a könyvtárba bemásolsz, az összes kiválasztott felhőszolgáltatásban megjelenik majd.

Breaker (Ingyenes, Android)

Tavaly hazánkban is jelentősen fellendült az érdeklődés a podcast világa iránt. A Breaker közösségi médiás alapokra épített szolgáltatásával hatalmas mennyiségű hallgatnivalóhoz nyerhetsz hozzáférést. A szoftverrel nem csak a népszerű tartalomgyártókat követheted, barátaid tevékenysége alapján felfedezhetsz továbbá olyan gyöngyszemeket is, amelyekről máshogy valószínűleg nem is hallottál volna.

BuzzKill (999 Ft, Android)

Az alkalmazás segítségével az értesítéseidhez rendelhetsz különféle szabályokat, amelyeket a szoftver automatikusan végre is hajt. A program ilyen módon képes többek között automatikus válaszüzeneteket küldeni, elnémítani a rezgést, ha valaki egymás után többször is üzenetet küld neked, vagy épp ignorálni a felugró üzeneteket, amennyiben azok egy megadott kulcsszót tartalmaznak. Mindezek mellett egyedi rezgésmintákat is társíthatsz az értesítések mellé.

ClipDrop AR (Ingyenes, Android/iOS)

Szuper szürreális képességekkel bír a ClipDrop AR alkalmazás, amelynek segítségével a valós tér objektumait egyetlen fotóval egy alfacsatornás, a hátteréről levágott képpé alakíthatod és közvetlenül a számítógépedre küldheted. Az ingyenes változat ugyan csak tíz beolvasásra ad lehetőséget, ám mindenképp érdemes tenni vele egy próbát, mert meglepően pontosan képes a kijelölt témát leválasztani a háttérről.

Dodo Drop (Ingyenes, Android)

Sokan még jelenleg is kizárólag a Bluetooth-kapcsolatot vetik be, ha készülékek között adatokat mozgatnak, pedig nagy méretű állományok kezelésére szinte garantált, hogy létezik jobb megoldás. Helyette bátran igénybe veheted a Dodo Drop alkalmazását, amely privát Wi-Fi-hálózaton keresztül kapcsolja össze a mobilokat, és ennek köszönhetően pillanatok alatt, egy titkosított csatornán továbbítja a kiválasztott állományokat.

Lapozz tovább, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.