Hirdetés

Ezek voltak a CES legjobb vezeték nélküli fülhallgatói



|

Az idei CES-en számos gyártó mutatott be vezeték nélküli, Bluetooth-on keresztül működő fülhallgatókat - következzen néhány a legjobbak közül.

Hirdetés

Az idei CES tele volt új eszközökkel, amelyek között akadt hatalmas, 65 hüvelykes nagyformátumú gamerkijelző vagy éppen kicsi okoshangszóró. Természetesen a Bluetooth-on keresztül működő, vezeték nélküli fülhallgatókból sem volt hiány. A zsinór nélkül, akkumulátorról működő fülhallgatókkal mindenképp kellemesebb zenét hallgatni, és egyre több gyártó igyekszik jobbnál jobb termékkel kitűnni a kategóriából. Összegyűjtöttünk néhány kiváló újdonságot a CES-ről. 

Hirdetés

Jabra Elite 65t

170 dolláros árával nem nevezhető drágának a 65t, amely 5 órás üzemidőt garantál, és a tokjának hála még két további újratöltésre is lehetőségünk van, mielőtt konnektor közelébe kerülnénk. Az Elite 65t január közepén érkezik, és az Apple AirPods egyik ellenfele lesz. Extra, hogy ez a fülhallgató szebb (nem lóg ki a vége...), vízálló, ráadásul az Alexát, a Sirit és a Google asszisztensét is támogatja. 

Jabra Elite Active 65t

Az Elite 65t-re épít értelemszerűen az Active modell, amely egy gyorsulásmérővel már az aktivitásunk szintjét is tudja követni, majd megjeleníti azt a Jabra appon keresztül. A három asszisztenst ez is támogatja, azonban az IP55 helyetti IP56-ös minősítés azt jelenti, hogy még jobban ellenáll a víznek, pornak és izzadtságnak. 2 év garancia is jár a 190 dolláros fülhallgatóhoz. 

Sennheiser CX 6.0BT

Bár igazából nem teljesen vezeték nélküli a Sennheiser megoldása, tény, hogy Bluetooth-on keresztül működik, és sokkal olcsóbb, mint a riválisok újdonságai. Csupán 100 dollárba kerül, remek hangzást és jó basszust ígér, miközben üzemidőben is túlszárnyalja a teljes mértékben vezeték nélküli változatokat. 6 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, de 10 perc töltés 2 óra újabb használatot garantál. 

Anker Zolo Liberty+

Ár-érték arányban megint betalált az Anker, amely ezúttal 150 dollárért kínálja a Zolo Liberty+ fülhallgatóját. Eredetileg a Kickstarteren kezdte a termék, amely támogatja a Bluetooth 5.0-t, így kétszer gyorsabb átvitelt és kisebb fogyasztást is garantál. Elvileg a szinkronizálási problémákat is száműzi, amelyek a régebbi szabványok mellett előfordulhattak. Az eszköz 3,5 órás üzemidőt biztosít, ami viszont gyenge pont a riválisokkal szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.