Hirdetés

Ezeket az appokat se felejtsd le az iPhone-odról



|

Összegyűjtöttünk néhány további remek alkalmazást: ezek bármikor jól jöhetnek egy iPhone készüléken.

Hirdetés

Cikkünk első részében már kitértünk rá, hogy érdemes olyan appokkal megtölteni az iPhone készülékek tárhelyének egy részét, amelyeknek bármikor hasznát vehetjük, amelyekkel a legtöbbet hozhatjuk ki az iOS-t futtató okostelefonunkból. Ezekből mutatunk most néhány újabbat, amelyek még tovább fokozhatják az iPhone-élményt.

 

Hirdetés

Snapseed - sokoldalú és felhasználóbarát képszerkesztő

A Snapseed a mai napig messze kiemelkedik a képszerkesztők mezőnyéből: elképesztően sokoldalú, felhasználóbarát felülete van, és a képeket minden tekintetben, precíz módon testre szabhatjuk. Gyakorlatilag egyetlen olyan mobilos képszerkesztő sincs, mint a Snapseed. Természetesen azért akad olyan funkciót, amit nem építettek bele, de még így is ez tudja talán a legtöbbet, nem mellesleg teljesen ingyenesen, bloatware vagy in-app vásárlások nélkül. 

Google Fotók - a legjobb fotós tárhely

A Google Fotók 16 megapixeles limittel, de teljesen korlátlan felhős tárhelyet ad a képeinknek, illetve nagyszerű módot arra, hogy ezeket elérjük, kezeljük. Vannak albumok, okos algoritmusok és erre építő funkciók, kollázsok, meglepően jó ajánlások és elképesztően fejlett kereső. Ha valaki kettőnél több fotót lőtt már az okostelefonjával, akkor a Google Fotók az eszközének elengedhetetlen alapja kell, hogy legyen. 

VSCO Cam - szűrők, jól

Az Adobe Lightroomhoz filmes szűrőket fejlesztő Visual Supply Company alkalmazása rengeteg szakértelmet rejt magában, és lenyűgöző szűrőket kínál értelemszerűen. Művészi effektek segítségével, a szükséges szerkesztésekkel varázsolhatjuk át a képeinket, túlszerkesztések nélkül. Bár ingyenesen is használható, akkor igazán hasznos, de a teljes csomagot megvásároljuk. Az ötleteinkhez extraként naplót is kínál az app, és a kameraalkalmazást is tudja helyettesíteni. 

500px - gyönyörű képek

Ha valaki szeretne fotókat megosztani, inspirációt találni vagy csak egy fotós fórum részévé válni, akkor vegye célba az 500px közösségét. A modern app vizuálisan lenyűgöző, ahogyan a tartalmai is azok. Bárki, bármikor meríthet belőle ihletet. 

Instapaper - olvasd el később, zavaró elemek nélkül

Sok kliens létezik, ami segít a kiválasztott cikkeket összegyűjteni, későbbi olvasásra. Ez egyszerű, a kezelőfelülete tetszetős és letisztult. A bonyolultabb, címkézést is kínáló Pockettel szemben az Instapaper a zavartalan olvasásra koncentrál, nem pedig a listákra. 

Bónusz: Feedly - a hírek királya

Aki sokat olvas híreket, annak érdemes beszereznie egy teljes értékű és sokoldalú hírolvasót. Az egyik legjobb továbbra is a Feedly, amely még mindig rendszeresen frissül, tetszetős a felülete, a prémium csomagja pedig még több funkciót rejt magában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.