Hirdetés

Ezeket az AR-appokat se hagyd ki, ha iPhone-od van



|

Mutatunk még néhány kiváló programot, amellyel az iPhone készülékek elhozzák a kiterjesztett valóság világát.

Hirdetés

Az Apple iPhone és iPad eszközök a lehető legnagyobb szabadságot garantálják a kiterjesztett valóságban, ez pedig az iOS 11-nek köszönhető. Ez tartalmazza az ARKitet, aminek segítségével még a régebbi iPhone készülékek is támogatják a kiterjesztett valóságot, speciális hardverek és plusz kamerák nélkül. Rengeteg kiváló és látványos app, valamint játék jelent már meg, amelyek kihasználják az ebben rejlő lehetőségeket - legutóbb mutattunk is ötöt

Ha valakinek AR-képes iPhone vagy iPad készüléke van, ami már iOS 11-et futtat, akkor a múltkori appok után ezeket is érdemes lehet kipróbálnia. 

Hirdetés

Warhammer 40,000: Freeblade | Ingyenes

A Warhammer-játékokat valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ha valaha már játszott PC-n vagy mobilon. A játék már AR-módot is kapott, vagyis a csaták a valós környezetünkben is megvívhatóak. 

Human Anatomy Atlas 2018 | 699 Ft 

Az app lehetővé teszi az emberi test felfedezését a kiterjesztett valóságban. Nem csak benézhetünk egy testen belülre, de meg is vizsgálhatjuk részletesen az egyes szerveket, és sokat tanulhatunk az anatómiáról. 

Kings of Pool | Ingyenes

Többé nem kell billiárdasztal vásárlásán gondolkoznunk, ezzel a játékkal ugyanis a valódi környezetünkben helyezhetünk el egy virtuálisat. A játékhoz mindössze egy iPhone kell. 

Magicplan | Ingyenes

A Magicplan segítségével egy olyan tervet hozhatunk létre, amelynek a segítségével áttervezhetjük a helyiségeket és a bútorok elrendezését. Az app ráadásul képek készítésével is létre tudja hozni az alaprajzokat. 

Lightspace | Ingyenes

A Lightspace lehetővé teszi, hogy 3D-ben fessünk a kiterjesztett valóságon belül. Ez egy újabb nagyszerű felhasználási módja annak a szabadságnak, amit az Apple ARKitje lehetővé tesz. 

Mely Apple készülékek támogatják a kiterjesztett valóságot? 

Apple iPhone SE
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 7
Apple iPhone 7 Plus 
Apple iPhone 8 
Apple iPhone 8 Plus 
Apple iPhone X
Apple iPad (9,7 hüvelykes)
Apple iPad Pro (9,7 hüvelykes)
Apple iPad Pro (10,5 hüvelykes)
Apple iPad Pro (12,9 hüvelykes)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.