Hirdetés

Ezeket az okostelefonokat ajánlja üzleti használatra a Google



|

17 új eszközzel bővítette az üzleti felhasználásra is ajánlott androidos készülékek listáját a Google.

Hirdetés

A Google még februárban jelentette be, hogy létrehoz egy úgynevezett Android Enterprise Recommended Programot, ami az üzleti felhasználásra is megfelelőnek tartott androidos eszközök listája lesz. A lista most alaposan kibővült, a Google 17 új okostelefont adott hozzá

Hirdetés

A programban immáron benne van a Sharp (Aquos SH 10-K) és a Sonim (XP8) is, illetve most először táblagépek is kerültek a listára: a Huawei MediaPad M5 8.4 és az M5 10.8. A Sony két új készüléke került a listára az Xperia XZ2 és az XZ2 Compact formájában, illetve megkapta a Google jóváhagyását a Motorola Moto G6, a G6 Plus, a Z3 Play. Szintén a listára került a Huawei P20 és P20 Pro, valamint a Nokia 3.1, 5.1, 6, 7 Plus, 8 Sirocco, illetve a BlackBerry KEY2. 

Ahhoz, hogy egy készüléket megfelelőnek ítéljen a Google, az eszköznek teljesítenie kell a minimum követelményeket. A biztonsági frissítéseknek 90 napon belül kell megjelenniük, illetve legalább egy rendszerfrissítést kell garantáljon a gyártó. Az üzemidő át kell lépje a 8 órát, a RAM és a tárhely mérete a 2 és a 32 GB-ot. A kamerák legalább 10 és 2 megapixelesek kell, hogy legyenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.