Hirdetés

Ezeket az újdonságokat hozta az Amazon szeptemberi termékleleplezése



|

Egyebek mellett új tévéket, egy alvásmonitort és egy vezeték nélküli biztonsági kamerát is villantott az Amazon.

Hirdetés

Az Amazon már jó ideje túllépett az általa teljesen leuralt online kiskereskedelmen, és a saját jogán is nyomul a fogyasztói kütyük piacán a különböző eszközeivel. A világ negyedik legértékesebb tech cége tegnap tartotta a nagyszabású őszi termékbemutatóját, amely egy sor újdonságot hozott.

Ezek közül a Kindle Scribe e-könyv olvasóval külön cikkben is foglalkozunk, amely az írás lehetőségét hozza el egy energiatakarékos, több hétnyi üzemidőt garantáló E Ink kijelzőre, két választható okostollal. Az alábbiakban az Amazon többi friss újdonságát gyűjtöttük össze.

Hirdetés

Fire TV Cube

A 2018-ban útjára indított Fire TV Cube egyszerre okoshangszóró és streaming doboz, a termékcsalád legújabb (3. generációs) képviselője pedig 20%-kal gyorsabb működést ígér, Dolby Vision, Dolby Atmos és 4K UHD támogatással. A HDMI-csatakozónak hála az eszközt akár kábeltévés boxokkal is összeköthetjük, az alacsony felbontású tartalmakat pedig a Super Resolution Upscaling technológia segítségével igyekszik a kijelzőnkhöz igazítani. A 140 dolláros Fire TV Cube megjelenése október 25-én esedékes.

Alexa Voice Remote Pro

Az Alexa Voice Remote Pro egy prémium távirányító az Amazon Fire TV-termékekhez (Fire TV Stick, Fire TV Cube, Fire TV Smart TV), mozgásérzékelős beépített háttérvilágítással, két programozható gombbal és az Alexa-asszisztens által támogatott hangvezérléssel. Az Amazon ezért 35 dollárt kér, és november 16-án jelentkezik vele a támogatott piacokon.

Fire TV Omni QLED okostévék

Az Amazon felfrissítette a Fire TV televíziók repertoárját is, a 65 és 75 hüvelykes méretben érkező Fire TV Omni QLED Series névre hallgató modellekkel. Ezek a cég új csúcstévéi, 4K QLED képernyővel, HDR 10+ és Dolby Vision IQ támogatással. A kisebb variáns 800, a nagyobb pedig 1100 dollárt kóstál, október 27-i megjelenéssel számolhatunk.

Új Echo-eszközök

Természetesen nem maradtak ki a ráncfelvarrásból az Amazon Echo okoshangszórók sem, így az Echo Dot (órával vagy óra nélkül), az Echo Studio és a gyerekeknek szánt Echo Dot Kids is új verziókat kapott. Az Echo Dot a beépített órától függően 49/59 dollárért lesz kapható, az Echo Kids 59 dollárért, az Echo Studiót pedig 199 dolláros áron dobják piacra, valamikor a jövő hónap során.

Halo Rise alvásmonitor

Aki nem tart a megfigyeléstől, viszont fokozottan érdekli az alvás minősége, annak csábító kütyü lehet a kamerával és mikrofonnal felszerelt Halo Rise alvásmonitor, amely egyben éjjeli lámpaként és ébresztőóraként is funkcionál. A 140 dolláros termék gépi tanulás segítségével analizálja a hozzá legközelebb fekvő személy pihenését, így segítve a lehető legjobb alvás elérésében. A Halo Rise emellett a szoba páratartalmáról és hőmérsékletéről is tájékoztat, az okos ébresztő funkciójának hála pedig a legmegfelelőbb pillanatban indítja a napunkat. A termék valamikor az idén rajtol, de csak az Egyesült Államokban lesz elérhető.

Ring Spotlight Cam Pro

Az Amazon biztonsági termékekre szakosodott leányvállalata, a Ring egy új kültéri kamerával jelentkezett, amely egy vezeték nélkül is bevethető, kompaktabb dizájnban hozza el a tavaly tavasszal bemutatott Floodlight Cam Wired Pro funkcióit. A hagyományos, akkumulátoros és napelemes kivitelben is választható Ring Spotlight Cam Pro radar-alapú 3D-s mozgásérzékeléssel, a behatolók útjának feltérképezésével és beépített világítással védi az otthonokat, kiviteltől függően 230-250 dolláros áron, október 26-i megjelenéssel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.