Hirdetés

Ezekkel a Bluetooth-hangszórókkal tuti nem lősz mellé



|

Mutatunk néhány olyan Bluetooth-hangszórót, amely nem csak szépen szól, de sokáig is bírja egy feltöltéssel.

Hirdetés

Ha valaki esetleg közepes méretű Bluetooth-hangszórót keresne, akkor szerencséje van: ebben a cikkünkben öt kiváló modellt is mutatunk. Ezek az eszközök nem csak nagyszerű hangzást garantálnak, de jó üzemidővel és egyéb funkciókkal is rendelkeznek. 

Hirdetés

JBL Charge 3

Remek akkus üzemidő és vízálló kialakítás jellemzi a bátran ajánlható, sokak szerint legjobb JBL Charge 3-at, amely ráadásul nagyon hangos is. Akár 20 órát is kihúz akkumulátorról, nagyon jó a hangminősége, és további extrákat is tartogat. Nem elég, hogy vízálló, a vízben képes lebegni, vagyis medencés partikhoz is ideális lesz nyáron. A JBL Connectet is támogatja, vagyis könnyedén csatlakoztathatunk és szinkronizálhatunk egyszerre két hangszórót a sztereó hatás érdekében. Nem leszünk híján a basszusnak sem a körülbelül 50 000 forintért vihető Charge 3-mal. 

Logitech UE BOOM 2

Átlagosan 40-50 000 forintos magasságban vihető az akár 15 órás üzemidőt garantáló UE BOOM 2, amely nem csak vízálló, ütésálló is. Az eszköz támogatja az Amazon Alexa hangasszisztensét és a kéz nélküli zenevezérlést. Természetesen érintésekkel is irányítható: az UE gombot egyszer megérintve lejátszásba kezd a hangszóró, újbóli érintésre szünetet tart. Két érintés a következő dalra léptet, a hosszú lenyomás pedig szinkronizál a közeli másik UE hangszóróval. A közepes és a magas hangokat tekintve az UE BOOM 2 élesebb, mint a JBL Charge 3, azonban basszusban alulmarad. 

Bose SoundLink Mini 2

Bár dizájnra elég elavultnak néz ki, és az ára is közel 70 000 forint, hangzásra mégis elképesztő a Bose SoundLink Mini 2, amely ilyen szempontból messze lekörözi a JBL Charge 3-at és az UE BOOM 2-t is. Nem csak az alacsony és a magas hangokban jobb kilométerekkel, a szobát is szebben betölti hangerővel a közel 10 órán át használható hangszóró. 

Sony SRS-XB3

Aki a lehető legjobb üzemidővel rendelkező Bluetooth-hangszórót keresi, az a Sony SRS-XB3 formájában találja meg a számításait. A közepes méretű hangszórók mezőnyében remek az akár 24 órás üzemidő, és jó hír, hogy extra basszust is kapunk. A rossz, hogy sajnos a teljes hangminőséget tekintve nem csúcskategóriás ez a modell. De nem is rossz. Valamivel több mint 40 000 forintba kerül jelenleg. 

Beats Pill+

Átlagosan 55 000 forintos árával és maximum 12 órás üzemidejével papíron nem feltétlen a mezőny legjobbja, azonban formatervezésének hála mégis komolyan megfontolandó. A hangminősége nagyon jó, bár nem árt, ha egy asztalon, lehetőleg a fal közelében van - ilyenkor a basszussal sem lesz baj. Könnyedén párosítható egy második Pill+ eszközhöz is, ha valaki még jobb hangzásra vágyna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.