Hirdetés

Ezekkel a rendkívül fontos emojikkal újít hamarosan az Apple



|

Az iOS 14.5 több mint 200 új ikont hoz, köztük egy átdolgozott fecskendővel.

Hirdetés

Érdekes lenne látni egy statisztikát arról, hogy melyek a tényleg széles körben használt emojik, és melyek azok, amikhez senki hozzá sem nyúl. Az ikonok száma folyamatosan növekszik, de lehet, hogy eljön az a pont, amikor már túl sok lesz, és mivel több platformon keresni sem lehet köztük, értelmét veszti az egész.

Az Emojipedia beszámolója szerint az iOS 14.5 bétájában már látható 217 új emoji, amik a 13.1-es szabványnak megfelelően kerültek be. Ebből 200 a páros emojik variációja: hamarosan a különböző bőrszínű párok is megtalálhatják a hozzájuk passzoló ikonokat.

Hirdetés

A frissítés három smiley-t hoz (levegőt kifújós, spirálos szemű, és ködös arc), lesz benne egy lángoló és egy befáslizott szív, szakállas nők, és megváltozik a fecskendő, amiből eddig vér csöpögött, de most már átlátszó folyadék van benne, hogy ne legyen olyan ijesztő, ha a COVID-19 oltás mellett emlegetik. Az alap fejhallgatót AirPods Max-ra cserélik, ami igazán várható volt.

Élesíteni várhatóan tavasszal fogják ezeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.