Hirdetés

Ezekkel az exkluzív színekkel támadhat az iPhone 15-sorozat



|

Az iPhone 15 Pro és Pro Max egy vadító árnyalattal támadhat, de az alapmodelleknek is jut egy régi-új egyedi szín.

Hirdetés

Az eddig keringő pletykák alapján a várhatóan szeptemberben érkező iPhone 15-sorozat ismét négy modell (iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max) formájában fut majd be, a legtöbb változtatást pedig ezúttal is a Pro Max kiadás tartogathatja, ami az új, 3 nm-es A17 Bionic SoC mellett egy periszkópos kamerával is emelheti a tétet.

Ezúttal viszont nem a hardvert, hanem a színeket illetően látott napvilágot egy szivárgás, amely szerint az iPhone 14-sorozathoz képest két új árnyalatot is hoz a repertoárba a következő generáció.

Hirdetés

A 9to5Mac szúrta ki, hogy a Weibo közösségi oldalon ismét posztolt az a szivárogtató, aki tavaly sikerrel megjósolta az iPhone 14 Pro-sorozat "mélylila" színárnyalatának érkezését. A kínai forrás most azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro és Pro Max bíbor köntöst kaphat, amely "talán valamivel világosabb" lesz, mint az említett mélylila, de még így is "nagyon mély."

Ami pedig az iPhone 15 és 15 Plus alapmodelleket illeti, itt az iPhone 11- és 12-sorozat egyik jellegzetes árnyalata, a világoszöld térhet vissza, amely helyett az iPhone 13 és 14 esetében (eltérő) kék színek közül választhatunk. Ha ez és a korábbi értesülések is helytállók, akkor az iPhone 15 és 15 Plus világoskék, világoszöld valamint rózsaszín kivitelekben támadhat, feltételezhetően a visszafogottabb fekete és fehér opciók mellett.

Persze semmi sem garantálja, hogy a Weibo titokzatos Apple-suttogója ezúttal is beletrafál a tippjeivel, az őszhöz közeledve viszont arra számítunk, hogy még az eddigieknél is több szivárgás lepi majd el az internetet az új iPhone-ok kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.