Hirdetés

Ezekre a Huawei mobilokra jön az Android 9 Pie béta



|

13 további okostelefonra és táblagépre terjesztette ki az androidos bétaprogramját a Huawei.

Hirdetés

A Huawei néhány hónapja árulta el, hogy az idei év végéig összesen 9 okostelefonját szeretné Android 9 Pie rendszerre frissíteni. Ezek közül néhány már meg is kapta az aktuális Androidot, a többi pedig továbbra is maradt az androidos bétaprogramban, amit a Huawei a saját készülékeihez indított. 

Hirdetés

A tervek szerint az idei év végére (és így az első hullámban) a Huawei Mate 10, a Huawei Mate 10 Pro, a Huawei Mate 10 Porsche Design, a Huawei Mate RS Porsche Design, a Huawei P20, a Huawei P20 Pro, a Honor 10, a Honor V10 és a Honor Play egyaránt megkapják az Android 9 Pie-t. 

A kínai gyártó most nem kevesebb mint 13 további okostelefont és táblagépet adott hozzá a bétaprogramjához. A béta buildek elsőként Kínában lesznek elérhetőek, aztán lassan Európában is megjelennek. 

A második hullámban ennek keretében a Huawei Mate 9, a Huawei Mate 9 Porsche Design, a Huawei Mate 9 Pro, a Huawei P10, a Huawei P10 Plus, a Huawei Nova 3, a Huawei Nova 2S, a Honor Note 10, a Honor V9, a Honor 9, a Huawei MediaPad M5 8.4, a Huawei MediaPad M5 10.8 és a Huawei MediaPad M5 Pro 10.8 is frissülnek az új Androidra. Ezek közül néhány akár még idén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.