Hirdetés

Ezekre a keresnek rá a legtöbben, ha PC-t akarnak építeni



|

A Google keresője sok mindenben segítségünkre lehet, és bizony elég sokan fordulnak hozzá akkor is, ha PC-t akarnak építeni, vagy alkatrészeket keresnek.

Hirdetés

BroadbandDeals.com nemrégiben kigyűjtötte, havonta átlagosan milyen Google-kereséseket futtatnak le a legtöbben, és született azért pár érdekes eredmény is. Kiderült például, hogy összesen átlagosan 43 200 keresés foglalkozik azzal, hogyan kell PC-t építeni, vagyis ennyi ember pötyögi be a keresőbe, "hogyan kell PC-t építeni". A HP-termékek felhasználói közül pedig havonta átlag 3350-en keresnek megoldást a különféle áramellátással kapcsolatos problémákra. 

Megvizsgálták azt is, simán csak a számítógépekhez kötődően mik a Google keresőjében legyakrabban feltett kérdések: itt a "hogyan kell laptopon/PC-n/számítógépen képernyőképet (screenshotot) készíteni?" lett az abszolút nyertes havi átlag 603 ezer kereséssel.

Hirdetés

De kanyarodjunk vissza a PC-építéshez. A BroadbandDeals.com külön listázta azokat a kereséseket is, amelyek az egyes alkatrészekre vonatkoznak. Kicsit meglepő, de nem a videokártyák nyertek, a "legjobb videokártya" keresés csak az az ezüstérmet vitte el havi átlag 54900 kereséssel. Az aranyérem viszont a vízhűtésnek jutott, ennek kapcsán átlagosan 59100 keresést regisztráltak. A harmadik hely egyébként a legjobb gamer alaplapoknak jutott 32500 kereséssel.

A gyűjtés teljes és részletes eredményeit ide kattintva éritek el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.