Hirdetés

Ezekre érdemes odafigyelni, ha routert vásárolsz



|

Legújabb magyarázó videónkban az otthoni hálózatok kiépítése és a megfelelő router kiválasztása kapcsán adunk tanácsokat.

Hirdetés

Balázs legutóbb még a tévékről mesélt nektek, most viszont abban próbál meg segíteni, hogyan érdemes routert választani, és mire kell nagyon figyelnetek az otthoni hálózatotok kiépítése során.

Ebben a videóban most tényleg csak az alapokkal foglalkozunk, de ha esetleg szeretnétek, akkor a későbbiek során mélyebben is elmerülhetünk majd a részletekben.

Hirdetés

Ha korábban még nem tettétek volna, akkor bátran iratkozzatok fel a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára. Már él a csatornatagság funkció is, ha szeretnétek támogatni a munkánkat, akkor ennek segítségével ezt is megtehetitek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.