Hirdetés

Ezekről a Galaxy S9-es pletykákról biztosan nem akarsz lemaradni



|

A dupla kameráról, a megjelenés idejéről és a készülék áráról is érdekes információk bukkantak fel.

Hirdetés

Szaporodnak a pletykák a Samsung Galaxy S9-ről, ami arra utal, hogy a Samsung jól halad a fejlesztésekkel. Legutóbb azt tudtuk meg, hogy fejlődik az írisz-szkenner és az arcfelismerési funkció. 

Hirdetés

Egy dél-koreai lap most több eltérő forrástól is új információkat gyűjtött be (külsős és belsős emberektől egyaránt). Ezek alapján forradalmi újdonságokat nem hoz majd a Galaxy S9 (és a Galaxy S9+), azonban a Galaxy S8-nál kapott csomagot még tovább tökéletesítik, és javítják a felhasználói élményt. 

A hátlapi dupla kamera a Galaxy Note 8-ból kerül majd az új modellbe, de már a Samsung 1000 FPS-sel dolgozó szenzorával együtt, ami igen látványos lassított felvételek készítésére lesz képes. Hasonló ez a Sony 19 megapixeles, 900 FPS-sel dolgozó szenzorához (ami az XZ Premiumban van), de az ultragyors rögzítést más módon oldja meg a szabadalmi csaták elkerülése végett. Extra tükröződéscsökkentő réteget is emlegetnek. 

A Galaxy S9 megtartja a 18,5:9-es kijelzőt, amely méretben sem változik az idei szériához képest. Belül az új Exynos 9810 SoC lapul majd, Amerikában persze a Snapdragon 845 lesz az alternatívája. Állítólag a 3D-s arcfelismerésre még várni kell, ez leghamarabb a Galaxy Note 9-en debütálhat. 

Sajnos a fejlesztések és az új kamera miatt a Galaxy S9 vételára magasabb lesz annál, mint amennyibe a Galaxy S8 került a megjelenésekor. A kameramodulok anyagköltsége akár triplázódhat is, ennek a levét pedig a jelek szerint megint a fogyasztók isszák meg. 

A megjelenést tekintve a 2018-as MWC startját emlegetik, ami azt jelenti, hogy már február végén bemutatkozhat a Galaxy S9. Ha így lesz, akkor arányaiban tényleg hamarabb jelenhet meg a piacon, mint az idei modellek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.