Hirdetés

Ezen az okostelefonon már Gorilla Glass 6 védőüveg van



|

Az Oppo R17 nem elég, hogy Gorilla Glass 6-ot kapott, de a benne lévő Snapdragon 670-es chip is nagy újdonságnak számít.

Hirdetés

Az Oppo mostanában egyre több különleges okostelefonnal jelentkezik, és ezek közé tartozik az R17 is. Bár nem olyan erős, mint a Find X, már az új, Qualcomm Snapdragon 670-es chip került bele. 

Hirdetés

A felső-középkategóriás SoC kellően gyors és takarékos, 10 nm-es technológiával készült, 8-magos processzort, Adreno 615-ös GPU-t és Snapdragon X12-es LTE-modemet kínál. A mesterséges intelligenciához is külön engine van. 

Az Oppo R17 forgalmazása Kínában már augusztus 18-án megkezdődik. A 6,4 hüvelykes készülék elvileg nem jön Európába, de jó eséllyel erről mintázzák majd a OnePlus 6T-t. A szenzorsáv itt is vízcsepp alakú, ennek hála a kijelző az előlap 91,5 százalékát teszi ki.

A házat a Gorilla Glass 6 védi, az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe ágyazták, bár a szenzor csak optikai, tehát pontatlanabb. Nem hiányzik persze a dupla hátlapi kamera sem. A 8 GB RAM mellé 128 GB tárhely jár, a 3500 mAh-s akku támogatja a VOOC gyorstöltést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.