Hirdetés

Ezentúl a BlackBerry védi a CAT és a Land Rover telefonokat



|

Licencszerződést kötött a strapabíró készülékek védelmére a BlackBerry.

Hirdetés

A BlackBerry nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy licencszerződést kötött a brit Bullitt Grouppal, amelynek értelmében ezentúl a BlackBerry védi az ütésálló, CAT és Land Rover márkájú okostelefonokat. 

Hirdetés

A jövőbeli modellek így nem csak kívül, belül is strapabíróak lesznek, hála a BlackBerry Secure csomagnak, ami szoftvert és appokat jelent a magánszféra és a készülék védelméhez. 

A CAT és a Land Rover okostelefonokat elsősorban olyan környezetekbe szánják, mint az építkezések. A körülmények elvégre nem épp kedvezőek a normál, átlagos készülékeknek. A Bullitt több mint 100 országban értékesít ilyen okostelefonokat, többek között Európában is. 

A BlackBerry egyébként hírt adott arról is, hogy a 2019-es első negyedévi eredményeit tekintve a szoftverek és a szolgáltatások utáni árbevétel éves szinten 18 százalékkal emelkedett. Éves tekintetben 8-10 százalékos növekedés várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.