Hirdetés

Ezentúl ismeretleneket is ajánlgat az Instagram



|

A tartalmak között olyan ajánlott elemek is megjelennek, amelyeknek a feltöltőjét nem követjük.

Hirdetés

Az Instagram funkcióinak tárháza folyamatosan bővül és frissül. Innentől kezdve például a tartalmak között ajánlásokat is megjelenít majd az alkalmazás, akkor is, ha a feltöltött tartalmak tulajdonosát nem követjük. 

Hirdetés

Az Instagram az ajánlásokat a korábban lájkolt bejegyzések és a követett fiókok alapján teszi. Egyszerre 3-5 ajánlott elemet jelenít majd meg a közösségi app. 

Az újításra nagyjából két héttel azután kerül sor, hogy lehetővé vált a hashtagek követése is. Így az olyan dolgok, témák is követhetőek, amelyek érdekelnek valakit. Ennek a funkciónak a használata viszont opcionális, míg az ajánlások kötelező érvénnyel jelennek meg, és nem tilthatóak le. 

A Twitteren sokan sérelmezték az újítást, amely több hullámban jelenik meg Androidra és iOS-re is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.