Hirdetés

Ezért akarsz majd Opera Minivel böngészni az iPhone-odon



|

Az új iPhone-ok érkezése előtt nagy átalakuláson esett át az Opera Mini böngésző.

Hirdetés

Az Opera komoly frissítést adott ki az iOS-es böngészőjéhez, nem sokkal azt megelőzően, hogy bemutatkoznak az idei új iPhone-ok. Az appot teljes mértékben áttervezte az Opera, az új dizájn segít majd tovább fokozni a böngészési élményt. 

Hirdetés

Az Opera Mini nem csak megújult felületet kínál, a címsora és a keresősávja ezúttal már pirosba öltözött. Ez utóbbi egyébként képes lett a QR-kódok beszkennelésére is, illetve a keresőmotor testre szabható. 

A legérdekesebb aktuális hírek immáron a kezdőoldalon láthatóak, így a felhasználók gyorsan tájékozódhatnak a történésekről. A híreket négyszer gyorsabban tölti be az Opera Mini, mint korábban. A hírfolyamot ráadásul mesterséges intelligenciával is feltuningolták, a testre szabott kezdőlap érdekében. 

A fejlesztők azt állítják, hogy mindez csak a változtatások kezdete. Az iOS-es Opera Mini a következő hónapokban még több javítást és fejlesztést kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.