Hirdetés

Ezért gagyik az androidos Snapchat-képek



|

Végre kiderült, hogy miért jobbak az iPhone-os kutyafüles-nyelves szelfik, mint az Androidon lőtt verziók.

Hirdetés

A Snap hamarosan óriási frissítést ad ki az androidos Snapchathez. A jelek és a kritikusok szerint az ügyvezető rájött, hogy az Androidos mobil operációs rendszernek igazából világszerte sokkal több felhasználója van, mint a jelenlegi célcsoport mögött álló iOS-nek. Emiatt a legutóbbi, befektetőknek tartott megbeszélésen úgy döntöttek, hogy ideje az androidos fejlesztésekkel is foglalkozni. 

Hirdetés

Az androidos fejlesztés ugyanakkor nagy kihívás, elvégre nem csak néhány iPhone-t kell kiszolgálni, hanem több ezernyi eszközt. A Snapchat fejlesztői pedig érdekes trükkökhöz folyamodtak ennek érdekében. Az elképesztő androidos mezőny miatt új módszereket vetettek be, hogy teljesíthessék a saját minőségi előírásaikat. 

Bár ezt maga az ügyvezető mondta, érdekes módon a fotók készítésekor nem a kamera lőtte a képeket, hanem egyszerűen képernyőképet csinált az app. Ez minden egyes androidos készüléken így volt és van (még). Ezzel igyekeztek biztosítani azt, hogy minden androidos mobilon zavartalan legyen a képcsere. 

Mindezek miatt van az, hogy aki iPhone-on készíti a szűrős szelfiket, az biztosan jobb minőségű képeket küld tovább. 

A nagy frissítés viszont december 4-én érkezik Androidra, és végre ott is jobbak lesznek a szelfik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.