Hirdetés

Ezért használod majd te is a Vibert



|

Az üzenetküldő legújabb verziójában már matricákat is adhatunk az elküldött képekhez.

Hirdetés

A Viber az üzenetküldők versenyében nem áll olyan jól, pedig nagyon sokoldalú. Szemben a világszintű helyzettel, hazánkban igazán népszerűnek számít. A jövőben pedig még többen használják majd, hála a legutóbbi verzió újításának. 

Hirdetés

A 6.8-as verzió ugyanis Androidon és iOS-en is lehetővé teszi, hogy a képeinkhez bármilyen matricát hozzáadjunk - a már eddig letöltötteket is. Ennek hála egészen személyessé varázsolhatjuk a fényképeket a megosztás előtt. 

Van egy új matricacsomag is, amely kifejezetten fotókhoz készült. Ebben kalapok, szemüvegek, bajuszok vannak - többek között. A lényeg az, hogy valószínűleg sikerült olyan újítást betenni az üzenetküldőbe, amivel sok embert megnyernek a fejlesztők. 

A Viber felhasználói tavaly több mint 40 milliárd matricát küldtek el. Ez a szám most tovább emelkedik, és valószínűleg a túlzásba vitt, agyonmatricázott képek is elárasztják majd a netet. A matricapiacán a Viber több mint 32 000 matricát kínál jelenleg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.