Hirdetés

Ezért kerül egy vagyonba az iPhone XS Max hátlapcseréje



|

Ezúttal az iPhone XS Max készüléket szedték darabokra az iFixit szakértői. Képeken is látható, hogy miért kerül 599 dollárba egy hátlapi üvegcsere.

Hirdetés

Egy profi csapat nemrég már darabokra szedte az iPhone XS-t. Nem sokkal később az iPhone XS Max első boncolása is megtörtént, hála az iFixit szakértőinek. 

Hirdetés

Az iPhone XS-ben egy egycellás, L-alakú akkumulátor található, míg a tavalyi iPhone X-ben egy két különálló cellát alkotó, L-alakú energiaforrás volt. Az iPhone XS Maxbe már kétcellás L-alakú akku van, 3179 mAh-s akkuval. Ekkorát még sosem használt az Apple, ugyanakkor az üzemidő királya ennek ellenére az iPhone XR lesz, annak a kijelzője ugyanis alacsonyabb felbontású. 

Kiderült továbbá, hogy az iPhone XS és az iPhone XS Max kamerái tényleg magasabbak az új szenzor miatt. Ez azt jelenti, hogy a régebbi tokok nem passzolnak majd az új készülékekre. 

Az iFixit 10-ből 6 pontot adott a készülék javíthatóságára, a dolgok nem igazán változtak. Ha valaki összetöri a készülék hátlapi védőüvegét, akkor ennek a cseréje 599 dollárba kerül, ugyanis a védőüveggel együtt szinte a teljes házat és sok alkatrészt is muszáj cserélni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.