Hirdetés

Ezért lesz öröm fogni az LG V40 ThinQ-t



|

Textúrázott lesz a tripla hátlapi kamerás LG V40 ThinQ zászlóshajó üveg hátlapja, és az LG szerint nem csúszik majd ki a kezükből.

Hirdetés

Az LG V40 ThinQ október elején mutatkozik be hivatalosan, mostanra azonban igazából minden kiszivárgott róla. Legutóbb maga az LG tett közzé egy érdekes információt az új csúcskészülékéről és annak külsejéről. 

Hirdetés

Az LG V40 ThinQ, amely alapvetően a korábbi V30-as széria dizájntervét viszi tovább, ezúttal a kijelzőbe belógó szenzorsávval, nem normál üveg hátlapot kap. 

A gyártó szerint a V40 ThinQ hátlapja textúrázott lesz, és Silky Blast fantázianéven fut. Az apró bemart gödröcskéknek köszönhetően sokkal jobb lesz fogni az okostelefont, mint a többi modellt. Értelemszerűen nem csúszik majd ki olyan könnyen a kezünkből sem. 

Az LG szerint további jó hír, hogy ez a felület sokkal jobban ellenáll az ujjlenyomatoknak, mint a normál védőüveg, és még fogni is kellemesebb. A V40 ThinQ szélessége nem változik az elődökhöz mérten, azonban a kijelző kerete még vékonyabb lett. 

Kiderült továbbá az is, hogy az új modell feketében, szürkében, kékben és pirosban lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.