Hirdetés

Ezért lesz vízszintes kamerarendszer a Galaxy Note 9-ben



|

A Samsung következő csúcskészüléke kitart a horizontális elrendezés mellett - így nagyobb akkumulátor fér majd a Galaxy Note 9-be.

Hirdetés

A tavalyi Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 modelleket sokat kritizálták az ujjlenyomat-olvasójuk miatt, még akkor is, ha a gyakorlatban 1-2 hét után könnyű volt megszokni annak helyét. A Galaxy S9 és Galaxy S9+ modelleknél mindenesetre változtatott a Samsung, a kamerák és a szenzor függőleges elrendezést kaptak. 

Hirdetés

A szivárgások szerint mindezek ellenére az augusztus 2-án vagy 9-én érkező Galaxy Note 9 kitart a tavalyi, horizontális kamerarendszer mellett (persze máshová rakott ujjlenyomat-olvasóval). 

Mi ennek az oka? A Galaxy Note 8-ba egy - a készülékhez mérten - kicsinek mondható, 3300 mAh-s akkumulátor került, amit sokan kritizálnak. A Samsung emiatt szeretné megnövelni az energiaforrás kapacitását. A szivárgások szerint az új akku 3850 vagy 4000 mAh-s lehet. Ehhez azonban a lehető legtöbb helyet kell biztosítsa a ház belsejében a Samsung, és ehhez szükséges, hogy a kamerák elrendezése horizontális legyen. 

A Galaxy S9+ okostelefonnál a Samsung egy 3500 mAh-s megoldást használt, és mivel a Galaxy Note 9 méretei alig lesznek nagyobbak, de az akkunak nőnie kell, ezért kénytelen a Samsung dizájnban változtatni. Aggodalomra semmi ok, az ujjlenyomat-olvasó a kamerák alá kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.