Hirdetés

Ezért nem lesz ujjlenyomat-olvasó a Galaxy Note 8 kijelzőjében



|

Állítólag problémát okoz a szenzor a panel fényerejében, a technológia idén még nem áll készen a debütálásra.

Hirdetés

Egy belsős iparági forrás azt állítja, hogy a Samsung Galaxy Note 8 nem kaphat még kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót, ugyanis a Samsung legnagyobb igyekezete ellenére a partnerei még mindig nem tudtak megfelelő szenzorral előállni. 

Hirdetés

A gondot az okozza, hogy a fényerő egyensúlya felborul azon a területen, ahol a szenzor található. Az a rész észrevehetően világosabb, mint a képernyő többi területe. 

A Samsung emiatt feladta, hogy a Galaxy Note 8-at már az új technológiával dobja piacra. A pletykák szerint az effajta ujjlenyomat-olvasó csak kisebb szerencsével lehet sorozatgyártásra kész, mire a Galaxy S9 megjelenik jövőre. 

A technológiai kísérletezgetés és a biztonsági ellenőrzések miatt a Galaxy Note 8 végül később jelenhet meg a szokásosnál, és csak az IFA alkalmából, szeptemberben mutatkozhat be a tervezett augusztus közepe helyett. Egyelőre persze mindkét forgatókönyv elképzelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.