Hirdetés

Ezért nem tudsz tekerni az androidos YouTube-ban



|

A tartalom haladását jelző sáv részlegesen megbénult a YouTube legutóbbi frissítésében.

Hirdetés

Aki az androidos okostelefonján mostanában frissítette a YouTube alkalmazást 13.27-es verzióra, az arra lehetett figyelmes, hogy a tartalom haladását jelző, tekerést is segítő sáv többé nem működik úgy, ahogy eddig. 

Hirdetés

Eddig a sávot bárhol meg lehetett érinteni, a videó pedig azonnal a kijelölt pontra ugrott. Az új verzióban olyan hiba van, ami miatt ez a sáv részlegesen megbénult. A videókba csak akkor lehet beletekerni, ha valaki konkrétan a piros pöttyöt fogja meg, és húzza máshová. 

Bár ez nem nagy dolog, sok androidos számára okoz kellemetlenségeket. A Redditen szóvá is tették. Érdekesség, hogy az iOS-es verzió alapból így működik, ott ez viszont szándékos tervezés eredménye. Azt hihetnénk, hogy az androidos verzió az iOS-eshez igazodott. Nem így van. 

A Team YouTube a Twitteren elárulta, hogy hiba okozza a jelenséget, és igyekeznek mielőbb megoldani azt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.