Hirdetés

Ezért nem viszik annyira az iPhone X-et



|

A Piper Jaffray kiderítette, hogy miért nem elég népszerű az Apple iPhone X.

Hirdetés

Bár az Apple iPhone X eladásaival alapvetően valószínűleg nincs probléma, folyamatosan arról hallunk, hogyan csökkentik a megrendeléseket, és, hogy vajon miért nem viszik elegendő darabszámban az újdonságot a vásárlók. A Piper Jaffray elemzői megpróbálták ezt kideríteni

Hirdetés

A kutatásaik során 1500 iPhone-tulajdonost faggattak (remélhetőleg kellően reprezentatív volt a minta) - olyanokat, akik megtartották a korábbi iPhone készüléküket, és nem váltottak újra. 

A megkérdezettek 38 százalékát zavarja az iPhone X nagyon magas vételára, és ezt jelölték meg visszatartó erőként, ami a frissítést illeti. Pedig átszámolva ott jóval kedvezőbbek a vételárak, mint a hazai 379 990 és 436 990 forint. 

8 százalék a kijelző méretével elégedetlen, 44 százalék pedig azért nem vett iPhone X-et, mert a jelenlegi készüléke is jól működik. 17 százalék egyéb okból nem váltott. 

Az Apple a 2018-as kínálatával igyekszik majd orvosolni a problémákat. Az iPhone 9 alapvetően ugyanazt tudja majd, mint az iPhone X, de 6,1 hüvelykes kijelzővel, 3D Touch és dupla kamera nélkül. Ez lesz az Apple legolcsóbb idei okostelefonja. 

Akit a kijelző mérete zavart, annak egy iPhone XS Plus modellel kedvez majd az Apple, legalább Ming-Chi Kuo szerint. Az elemző 6,5 hüvelykes OLED-panelt emleget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.