Hirdetés

Ezért nincs vezeték nélküli töltés a OnePlus 6-ban



|

Maga a OnePlus árulta el, hogy miért hiányzik a sokak által kedvelt funkció az új készülékből.

Hirdetés

Egy ideje minden tele van a OnePlus 6-tal, és bár a tesztek szerint elképesztően jó készülék, és a modern zászlóshajóknak is kiváló alternatívája, természetesen azért nem hibátlan. Hiányzik például belőle a vezeték nélküli töltés, ami a legtöbb riválisában gyárilag adott extra. 

Hirdetés

Mindez azért is sajnálatos, mert a OnePlus 6 hátlapja üveg, ami bár törékenyebb házat eredményez, dizájnban sokan kedvelik, illetve ez lehetővé tenné a vezeték nélküli töltést is. Ennek ellenére a gyártó nem tette bele ezt a funkciót az új okostelefonjába. 

Miért? A OnePlus már korábban sem érezte szükségét ennek az extrának, és nemrég a cég egyik embere újfent megerősítette, hogy nem érezték úgy, hogy bele kellene tenniük a OnePlus 6-ba. "Csak úgy" pedig nem adnak hozzá egyetlen funkciót sem a készülékeikhez. 

A OnePlus védelmére legyen mondva, hogy a gyártó gyorstöltési rendszere (aminek a neve többé nem Dash Charge) olyan gyors, hogy a legtöbben nem hiányolják majd a vezeték nélküli töltést. 

Egyesek szerint egyébként azért nincs vezeték nélküli töltés, mert akkor még drágább lett volna a készülék. Mások úgy vélik, hogy a OnePlus a OnePlus 6T-re tartogatja ezt az extrát, a vízálló kialakítással együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.