Hirdetés

Ezért remekel majd a Huawei Mate 10



|

Kiszivárgott, hogy milyen lesz a Kirin 970-es csúcslapka, a Huawei pedig azt is elárulta, hogy miért lesz jó a Mate 10.

Hirdetés

A Huawei október 16-án, Németországban mutatja be hivatalosan a következő csúcstelefonját, a Mate 10-et. A gyártó időközben megerősítette, hogy ebben már a cég saját lapkája, a HiSilicon Kirin 970-es chip kap helyet. 

Hirdetés

Mennyire lesz erős a Kirin 970? Erről is érkeztek információk, ugyanis az SoC specifikációi kiszivárogtak. 

A chip egy 8-magos processzort tartogat, 4 Cortex A73-as és 4 Cortex A53-as maggal, akár 2,8 GHz-es órajelekkel. A 64 bites lapka 10 nm-es technológiával készül, és 1866 MHz-es LPDDR4-es RAM-ot is támogat, továbbá dual-SIM-et, LTE-s működést. 

A Huawei kitért rá továbbá, hogy milyen területeken remekel majd a Mate 10. Az új zászlóshajó előlapját majdnem kizárólag kijelző borítja majd, 6,1 hüvelykes átlóval - tehát közvetlen riválist kap a Galaxy S8+ (és az LG V30, Samsung Galaxy Note 8). A Huawei nagyszerű üzemidőt ígér, illetve azt, hogy teljesen felszámolja a szoftveres akadozás fogalmát. Optimalizálják továbbá a 4G-s teljesítményt, felkészülnek az 5G-re is. Nem utolsósorban nagyszerű fotókat lehet majd lőni a Mate 10-zel. 

A Mate 10 az iPhone 8, a Samsung Galaxy Note 8 és az LG V30 után érkezik meg, és bár a Mate 9-ből és a P10-ből kiindulva az új zászlóshajó nagyszerűnek ígérkezik, nem lesz könnyű dolga a riválisokkal szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.