Hirdetés

Ezért robbant fel a Fitbit karkötője



|

Külső tényezők okozták a balesetet, amelyben egy Fitbit Flex 2-vel volt probléma.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt egy Fitbit Flex 2 a jelentések szerint felrobbant a viselője csuklóján. A másodfokú égési sérülések ellátása mellett a készülék darabkáit is ki kellett műteniük az orvosoknak a hölgy karjából. A Fitbit egyből vizsgálatba kezdett a történtek miatt. 

Hirdetés

Mostanra a jelek szerint ez lezárult, a Fitbit ugyanis kijelentette: nem az eszközt kell okolni a történtekért. A gyártó szerint az érintett karkötőt egy külső kárszakértő csapat tesztelte, és a Fitbit szakértőivel együtt arra jutott, hogy a kárt külső tényezők okozták

Azt sajnos senki sem részletezte, hogy miféle külső tényezők miatt történt a baleset. 

Állítólag egyetlen hasonló jelentésre sem volt még példa, Dina Mitchell volt az egyetlen, akivel ilyesmi történt. 

A Fitbit mindenkit megnyugtatott: aggodalom és várható hibák nélkül vásárolhatja meg a viselhető eszközt, amellyel ezen kívül egyetlen probléma sem volt. A vizsgálatok szerint nincs baj a karkötővel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.