Hirdetés

Ezt a kijelzőt origami módjára hajtogathatod



|

A technológia nagyon izgalmas, de sokat kell még várni, hogy ilyenre cseréljük a telefonunkat.

Hirdetés

A kezdeti gyerekbetegségek ellenére a Samsung összehajtható készülékei hatalmas népszerűségnek örvendenek, nem csoda, hogy sokan látnak fantáziát az olyan kijelzőkben, amik izgalmasabbak a hagyományos, négyszögletes paneleknél.

Egy koreai kutatóközpontban már dolgoznak egy új technológián, ami még rugalmasabb kijelzőket tesz lehetővé.

Hirdetés

Az alábbi videón is látható, hogy a panelből origami módjára piramist, rugalmas kockát és repülőt hajtogatnak. A mérnökök szerint egyedi táblagépeknél és elektronikus újságoknál lesz igazán izgalmas az általuk fejlesztett technológia, aminek egyelőre azért megvannak a hátulütői.

Az egyik, hogy maga a kijelző egyelőre nem igazán bír többet 500 hajtogatásnál, mielőtt problémák lépnek fel, ami jócskán alulmúlja azt a 200 ezer problémamentes becsukást, amit az említett Galaxy Fold kapcsán ígér a Samsung. És hát az sem elhanyagolható, hogy az új panel mindössze 64 pixelből áll. A technológia tehát még gyerekcipőben jár, de kíváncsian várjuk, hová jut el néhány év múlva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.