Hirdetés

Ezt a mobilt helikopterrel szállítják házhoz



|

Csupán 360 000 dollárba kerül a Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition mobiltelefon.

Hirdetés

A Vertu telefonjai mindig is hivalkodóak voltak, és bár egyáltalán nem az a céljuk, hogy az aktuális Apple és Samsung csúcskészülékeket megszorongassák, azért még vonzóak, hiszen kifejezik a gazdagságot és jól is néznek ki. 

Hirdetés

A legújabb Vertu modell egy 2006-os kiadás újrafeldolgozása. Mindössze 8 darabot készítenek belőle, és egyenként 360 000 dollárért értékesítik. 

A kínai tulajdonú Vertu készüléke a SIGNATURE Cobra Limited Edition nevet viseli, nem okostelefon, és a francia Boucheron ékszermárka gyártja. 

A kobrás készülék precízen elhelyezett drágakövekkel van kirakva, összesen 439 rubintkő és 2 smaragd díszíti. 

388 alkatrészből, kézzel állítják össze Nagy-Britanniában. 145 dollárnyi előleget kell rá kifizetni, majd a maradék nagyjából 360 000 dollárt. Azután viszont - ha a környék légiforgalma ezt engedi - helikopterrel szállítják házhoz a mobilt. 

A specifikációk és a készülék tudása már nem is igazán számítanak, elvégre az Androidtól elképesztően távol áll a Vertu prémium újdonsága. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.