Hirdetés

Ezt a randiappot kizárólag Tesla-tulajdonosok használhatják



|

A Tesla Dating nem vicc, egy olyan társkereső oldalról van szó, amit kizárólag Tesla-tulajdonosok számára készítenek.

Hirdetés

Manapság már szinte lehetetlen kitűnni az appok és szolgáltatások túlzsúfolt mezőnyéből, de újra és újra akadnak olyan hajmeresztő ötletek, amelyekkel egyeseknek sikerül, még ha csak pár perc figyelem erejéig is. Itt van például a Tesla Dating, amit viccnek is gondolhatnánk, de valódi. Ez egy társkereső oldal, ami hamarosan elindul, és kizárólag Tesla autók tulajdonosai használhatják majd. A szolgáltatás alapítója igazából bevallotta, hogy tényleg poénnak indult az oldal, de akkora érdeklődést lát, hogy végül megvalósítja az ötletet. 

Hirdetés

Amúgy azért vágott ebbe bele a kanadai üzletember, mert mindenkitől azt hallotta, mennyire imádják a Tesláikat. Szerinte aki egyszer Teslát vett, az utána mindig arról beszél, így a személyisége részévé válik. 

Ajitpal Grewal akkor döntötte el, hogy megvalósítja a tervét, amikor ráeszmélt, hogy ezek az emberek pont illenének egymáshoz. Mostanra állítólag több ezernyien látogattak el a Tesla Datingre, és több százan iratkoztak fel a korai elérésre. Kérdés, hogy mennyien maradnak, ugyanis igazolniuk kell majd, hogy tényleg egy Tesla tulajdonosai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.