Hirdetés

Ezt a Samsung okostelefont soha nem veheted meg



|

Kiszivárgott egy elkaszált prototípus, amely egy összecsukható okostelefon lett volna, éppen olyan, mint a ZTE Axon M.

Hirdetés

A legutóbbi információk szerint már a jövő évi MWC-n, vagyis februárban bemutatkozhat a Samsung első összecsukható okostelefonja. A dél-koreai óriás azonban már évek óta dolgozik a projekten, és értelemszerűen számos prototípust rakott össze az idők során. Az egyikről előkerült most néhány kép. 

Hirdetés

A kiszivárgott prototípus nagyon hasonlít a ZTE Axon M okostelefonjára. Ez azt jelenti, hogy a fő előlapi panel 16:9-es kijelzőt rejt, és alapvetően arra a világra épít, ami a Samsungra még a Galaxy S8 előtt volt jellemző. A második kijelző pontosan olyan, mint az első, de elrejthető, ha nincs rá szükség. Az Axon M-hez hasonlóan ez az elkaszált prototípus is meglehetősen vastag, de legalább van rajta jackcsatlakozó... 

A Project V kódnéven futott prototípusról nincs túl sok információ, annyit tudni még róla, hogy az SM-G929F modellszámon tartották nyilván. Elnézve a dizájnjegyeket és a kezelőfelületet, szinte biztos, hogy a koncepció fejlesztése a Galaxy Note 5 tájára tehető, tehát valamikor 2015 nyaráról származik ez a prototípus. 

Ezzel szemben a 2019 elején várható összehajtható Samsung készülék már valóban hajlékony kijelzőt kínál majd, ami 4,5 vagy 7,3 hüvelykes lehet, használati módtól függően. Aki persze a legújabb technológiára vágyik, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia: akár 2000 dollárba is kerülhet az új modell, amiből csak korlátozott darabszám készül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.