Hirdetés

Ezt a Twitter csatornát látnod kell, ha bizarr történelmi leletekre vágysz



|

Milyen volt az első szelfi? Voltak már vicces cicás képek az internet kora előtt? Most kiderül!

Hirdetés

Andrew Rader 2011-ben hozta létre a Weird History nevezetű Twitter-profilt, melynek neve elég árulkodó: a posztokban valóban hol furcsa, hol bizarr, hol szimplán megmosolyogtató történelmi érdekességeket, tényeket ismerhetnek meg a követők, méghozzá olyan ember tolmácsolásában, aki maga is elég izgalmas pályával rendelkezik.

Az Ottawában született Rader jelenleg az Elon Musk-féle SpaceX ún. mission managere. PhD-jét repüléstechnikában, azon belül is hosszú távú űrrepülésre szakosodva szerezte az MIT-n, de 2013-ban tévés vetélkedőt is nyert a kanadai Discovery Channelön, valamint több könyvet is írt, egyet például Beyond the Known címmel, ami a felfedezés történelmét vizsgálja.

Hirdetés

Amikor egy efféle kvalitású ember ráadásul még kellő humorral is bír ahhoz, hogy átlássa az emberiség történelmének igazán meghökkentő, végső soron azért mégis jópofa furcsaságait, nos, az olyan posztok születéséhez vezethet, mint például amik ősrégi cicás képeket, száz évvel ezelőtti szelfiket, esetleg a PEZ tartó valódi funkcióját hivatottak bemutatni.

A Weird History Twitter-profilja. Forrás: Bored Panda.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.