Hirdetés

Ezt az 5 alkalmazást próbáld ki, ha videóra vennéd, ami a képernyődön megjelenik



|

Rengetegszer van szükség a képernyőmentések mellett képernyővideókat is készíteni, vagyis videóra venni, ami éppen a kijelzőn zajlik. Ehhez mutatunk pár remek alkalmazást.

Hirdetés

Számtalan oka lehet annak, ha valaki képernyő videót szeretne készíteni: ez például a legegyszerűbb módja megmutatni valakinek, hogyan kell bizonyos műveleteket végrehajtani a Windowsban vagy más alkalmazásban, de jól jöhet ez a funkció akkor is, ha azt szeretnéd megörökíteni, hogyan játszol. A feladatra a Windowsban egyébként van gyári alkalmazás, de ez a modul nagyon alapszintű; ha kicsit is komolyabban foglalkozol a kérdéssel, akkor rengeteg jobb alternatíva közül választhatsz. Mutatunk is gyorsan ötöt.

Hirdetés

OBS Studio

Az egyik, ha nem a legjobb választás az OBS Studio, amely szinte minden feltételnek megfelel. Ingyenes? Pipa. Hirdetésmentes? Pipa. Korlátozásmentes? Pipa. És tényleg, HD vagy full HD felvételek rögzítéséhez tökéletes szoftver, amely akár 6-7 éves notebookon, kétmagos processzorral is vígan elfut full HD-ben is, hiszen a hardveres tömörítést is támogatja. Tudása szinte végtelen, akár még online streaminghez is tudod használni. Az egyetlen gond vele az, hogy - miként a nyílt forráskódú alkalmazásokkal gyakran megesik - a kezelőfelület megalkotásakor nem feltétlenül az egyszerűségre, hanem inkább a funkcionalitásra helyezték a hangsúlyt. Így az elején el fog tartani kicsit, amíg megtanulod, hogyan használd gördülékenyen.

Letöltés

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.