Hirdetés

Ezt az 5 dolgot vedd figyelembe, mielőtt jelszókezelőt választasz



|

Azt mondták, a jelszókezelő jó, de azt nem, hogy mi alapján válassz? Esetleg már találtál is egyet, de nem vagy megelégedve a szolgáltatásaival? Mutatjuk, hogy mire figyelj oda!

Hirdetés

Ha szeretnéd megfogadni a biztonsági szakértők tanácsát, és minden weboldalon egyedi, biztonságos jelszót használnál, akkor nincs könnyű dolgod: átlagos felhasználóként 50-80 felhasználói fiókod van, ennyi biztonságosnak gondolt karaktersort kizárt, hogy észben tudj tartani. Itt jönnek képbe a jelszókezelők, amelyek egyetlen mesterkulcs mögé rejtve, egy digitális széfben tárolva a belépési adatokat és más személyes információkat, leveszik ezt a terhet a válladról.

Nemcsak megjegyzik az információkat, hanem amikor szükséged van rájuk, be is írják helyetted a böngészőbe vagy más alkalmazásokba. Megmutatjuk az öt legfontosabb dolgot, amire figyelned kell, ha jelszókezelőt szeretnél választani, vagy meglévő jelszókezelőd szeretnéd újra, jobbra cserélni.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.