Hirdetés

Ezt az Apple terméket a legnehezebb beszerezni



|

Aki szeretne egy vezeték nélküli AirPods fülhallgatót, annak még mindig 6 hetet kell várnia a termék szállítására.

Hirdetés

Az Apple-nek rengeteg sikeres terméke volt már az évek alatt, és mindig sikerült kielégítenie a legnagyobb keresletet is mindössze néhány hónap alatt. 

Hirdetés

Az elmúlt évek példája azt mutatja, hogy az új iPhone-ok (amelyek értelemszerűen a legsikeresebb termékei a cégnek) iránti óriási keresletet nagyjából 3 hónappal azok megjelenése után tudja maradéktalanul kiszolgálni a vállalat. Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus beszerzése természetesen ma már nem probléma, de szeptember végén ez közel sem volt így. 

Az AirPodsnál viszont a helyzet nem változik. Annak ellenére, hogy a megjelenést eleve elcsúsztatták, közel négy hónappal a termék debütálása után is az egyik legnehezebben beszerezhető Apple eszköz maradt. 

Aki hajlandó 59 990 forintot kiadni egy vezeték nélküli fülhallgatóért (ami egyébként 5 órás üzemidőt, töltős tokot, könnyű használatot és egyszerű kapcsolódást garantál, valamint automatikus szünetet a fülből kivételkor), az kénytelen 6 hetet várni annak a leszállítására. 

Az eddigi tippek szerint vagy gyártási problémák állnak a háttérben vagy a hatalmas kereslet. Az Apple azonban van akkora cég és van annyi partnere, hogy 4 hónap alatt képes megoldani a gyártási gondokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.