Hirdetés

Ezt az appot csak akkor használhatod, ha 5 százalék alá merült az akkumulátorod



|

A Die With Me csak azok számára teszi lehetővé a beszélgetést, akiknek az okostelefonja hamarosan megadja magát.

Hirdetés

A felhasználók leggyakoribb mobilos keresései közé tartozik, hogy hogyan lehet javítani az "XY" okostelefon üzemidején: Android vagy iOS, sajnos általában egyik modell akkumulátoros teljesítményével sem elégedettek az emberek. 

Hirdetés

Erre alapoz egy új, 309 forintos app, a Die With Me. Ez egy olyan csevegőalkalmazás, amely kizárólag azoknak teszi lehetővé a beszélgetést, akiknek az akkumulátora 5 százalékos töltöttségi szint alá merült. Ekkor léphetnek be a chatszobába, és cseveghetnek azokkal, akiknek a mobilja szintén hamarosan megadja magát. 

Az app ennek megfelelően egyfajta exkluzivitást kínál a vásárlóinak. A Redditet és a Google Play Áruházat már elárasztották a vicces és a cinikus értékelések. 

Az Androidra és iOS-re elérhető újdonság egyik negatívuma persze a neve, a másik vételára - elvégre olyan dolgot vehetünk meg, amit nem használunk majd túl gyakran. Hasonló felfogásra épült a korábbi I Am Rich app is, ami 999 dollárba került, de nem csinált semmit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.