Hirdetés

Ezt az AR-drónt lehetetlen összetörni



|

Az Epson és a DJI közreműködésének hála elkészült a világ első AR-drónja, vagyis itt az okosszemüvegre építő repülésszimulátor.

Hirdetés

Az Epson, a DJI és az Y Media Labs közös munkájának hála november elején megérkezett az első AR-drón okosszemüvegekre. Ez igazából egy app, konkrétan egy repülésszimulátor, ami az Epson Moverio BT-300 okosszemüveggel használható. Ezzel úgy lehet gyakorolni a drónreptetést, hogy nem kell valódi drónt vásárolni. 

Hirdetés

A drónok drágák, vagyis ha valaki egy minőségi modellt vásárol, nem feltétlen azzal szeretné kezdeni a gyakorlást, kockáztatva, hogy összetöri a drága "játékot". A mostani szimulátor lehetővé teszi a gyakorlást, méghozzá biztonságos környezetben, a kiterjesztett valóságban. A pontos fizikai környezetnek és a DJI kontrollernek hála nem mobilos élményt kapunk, hanem annál sokkal többet és jobbat. 

Még jobb, hogy nem is rajzfilmszerű drónnal kell játszani, hanem a DJI egyik valódi modelljének digitális másával. A Mavic Pro mellett a Phantom 4, az Inspire 2 és a Spark is választható. Apró játékok is vannak, amelyekben a gyakorlás még szórakoztatóbb lehet, sőt, multiplayer mód is akad. 

Az új app idén érkezik a Moverio Apps Marketre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.