Hirdetés

Ezt az okostelefont nem a Google gyártja, de már vihető rá az Android 9 Pie



|

Az Essential Phone az egyetlen nem Google készülék, amire elérhető az Android 9 Pie.

Hirdetés

A Google nemrég kiadta az Android 9 Pie operációs rendszer végleges változatát: erről és az újdonságokról itt részletesen is olvashattok

Hirdetés

A világ legnépszerűbb operációs rendszerének aktuális verziója szokás szerint csak a Google saját Pixel készülékeire tölthető le. Vagy mégsem? Van egy nem Google által gyártott okostelefon, amire szintén vihető. 

Ez pedig az Essential Phone, ami tavaly augusztusban jelent meg, még Android Nougat rendszerrel. Az Android 9 Pie megjelenését az Essential hivatalosan is megerősítette. A bétaprogramban szereplő többi készülékre csak valamikor ősszel érkezik az új Android, a többieknek pedig valószínűleg igen sokáig kell várniuk. 

A Google hivatalos állásfoglalása szerint a Sony, a HMD Global, a OnePlus, az Oppo és a Vivo meghatározott készülékei (vagyis a bétát támogatók) ősz végére kaphatják majd az Android 9 Pie rendszert. A többi gyártó az év végén adhatja ki leghamarabb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.