Hirdetés

Ezt az ötletet minden pizza házhozszállító cégnek azonnal alkalmaznia kellene



|

A Domino's új fejlesztését látva azt kérdezed majd magadtól, hogy eddig miért nem volt erre lehetőség?

Hirdetés

Mifelénk ugyan a Pizza Hut vetette meg a lábát, de az Egyesült Államok legnagyobb pizzás értelemhálózata az 1960-ban alapított Domino's, amely csak az USA-ban több mint 6500 egységben szolgálja ki az embereket, világszerte pedig 5700 városban van jelen.

A michigani központú lánc természetesen kiszállítási szolgáltatást is nyújt, ami most teljesen új szintre emel a cím nélküli kézbesítéssel. A Domino's-nál immáron olyan helyekre is rendelhetünk, amelyek nem rendelkeznek lakcímmel, méghozzá egy digitális térkép segítségével

Hirdetés

"A Pinpoint Delivery szolgáltatással a vásárlók számtalan dinamikusan létrehozott hiperlokális helyen vehetik át a rendelésüket, megadott cím nélkül. A Domino's Pinpoint Delivery lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy nyomon kövessék rendelésüket, lássák a sofőr GPS-helyzetét, megtekinthessék a várható érkezési időt, és szöveges értesítést kapjanak a kiszállításról. A Domino's akkor is figyelmezteti a vásárlókat, amikor a kiszállító szakértőjük megérkezik az átvételi helyre, ekkor a telefonjukon egy vizuális jelzést aktiválhatnak, amely segít a sofőrnek kiszúrni őket.

- írja az új megoldásról az étteremhálózat, amely ezek szerint "kiszállító szakértőnek" hívja a futárjait. Magyarán a Pinpoint Delivery segítségével akár parkokba, egy bizonyos padhoz vagy a tópartra is kérhetik a pizzájukat az éhes amerikaiak.

A fejlesztésről olvasva felvetődhet a kérdés, hogy ez eddig miért nem jutott eszébe senkinek, de a válasz talán az, hogy egyszerűen nem volt rá szükség, hiszen a legtöbb kiszállítós szolgáltatással valószínűleg eddig is meg lehetett beszélni telefonon, hogy X vagy Y helyre kérjük a szállítmányt (e sorok írója legalábbis már 15 éve is rendelt tópartra pizzát).

A Domino's megoldása viszont annyiban új, hogy teljesen digitalizálja a folyamatot, és még élő követést is nyújt mellé. Manapság pedig a legtöbben már alkalmazásokon, webes felületeken keresztül adják le a rendelést, ami a Pinpoint Deliveryvel most eljutott oda, amihez eddig még telefonálni kellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.