Hirdetés

Ezt próbáld meg, ha meríti az akkud a Google Play-szolgáltatások



|

Egy apró trükkel javítható a helyzet, ha az akkumulátor rendellenesen gyorsan merül.

Hirdetés

Gombamód szaporodnak a panaszok a Play Áruházban és a Redditen, miután a Google Play-szolgáltatásoknak megérkezett a legutóbbi, v11.7.46-os verziója. 

Hirdetés

A jelek szerint az androidos készülékek akkumulátora rendellenesen gyorsan merül, méghozzá a Play-szolgáltatások keretrendszere miatt. A jelenség legjobban a Pixel és a OnePlus okostelefonokat érinti, de állítólag minden készüléken jelentkezhet. 

Természetesen a Google Play-szolgáltatások nem kellene, hogy így merítse az akkut. Az üzemidő rendszerszintű megrövidülése pedig alapvetően rontja a felhasználói élményt. 

Mi a gyorssegély? Furcsa módon a visszajelzések szerint az, ha az érintettek telepítik a legújabb bétát. Míg a stabil, hivatalos verzió meríti az akkut, addig a legutóbbi béta már nem. 

Akinél tehát hasonló probléma áll fenn, az bátran telepítheti a Google Play-szolgáltatások v11.9.49-es bétáját. Ez elérhető az APKMirror oldalán, de akár a Play Áruházon keresztül is

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.