Hirdetés

Ezt tudja a Galaxy Note 8 és a Galaxy S8 videojavítója



|

A Samsung új AMOLED kijelzői önmagukban is elképesztőek, azonban a csúcskészülékeknek van egy extra trükkje a videózáshoz.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékek legnagyobb erősségeinek egyike az Infinity Display, amely nem csak a közel keret nélküliség és a 18,5:9-es képarány miatt nagyon látványos, hanem azért is, mert a szakértők szerint ez a legjobb kijelző, ami valaha okostelefonba került.

Hirdetés

Ha nem lenne elég a 2960 x 1440-es natív felbontás, akkor ott a HDR-képes megjelentés. Sajnos azonban a legtöbb videós tartalom egyelőre nem HDR-es, vagyis a YouTube-on sem élvezhetjük (általában) ez utóbbi előnyt. A Samsungnak azonban van egy hasznos trükkje erre a helyzetre is. 

Az úgynevezett videojavító funkció először a Galaxy S7-ben jelent meg. Bár a 720p-s videókból nem csinál varázsütésre 4K-s tartalmat, a színeket, kontrasztot és a fényerőt alaposan megdobja, ezzel pedig még az unalmas videókat is látványosabbá teszi. 

A Samsung idei csúcskészülékein ez a funkció a [Beállítások > Speciális funkciók > Videójavító] menüpontban aktiválható (de a [Kijelzőn] belül is elérhető). Egy apró előnézeti ablak mutatja, hogy milyen különbséggel számolhatunk, de érdemes inkább élőben letesztelni a videókkal. Fontos megjegyezni, hogy a készített képernyőképeknél a különbség nem látszik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.