Hirdetés

Ezt tudja a profi fotósok kezében az iPhone 15 Pro Max



|

Dübörög az almás marketing kampány, hivatásos fényképészek dicsérik az Apple új csúcskészülékét.

Hirdetés

Szeptember 12-én hivatalosan is bemutatkozott az iPhone 15-széria, amely a korábbi leosztást megőrizve ismét két alap és két Pro-variánsban támadja a piacot. Az abszolút csúcsot továbbra is a Pro Max modell képviseli, amely szoftveres fejlesztésekkel és egy 120 mm-es ráközelítést biztosító periszkópos telefotó-lencsével erősített a kamerás fronton.

A cupertinóiak gyakran hívnak segítségül profi fotósokat az aktuális mobiljaik népszerűsítéséhez, ez pedig az idén sincs másképp, ezúttal az amerikai Stephen Wilkes és a brit Reuben Wu vitte el egy-egy körre az iPhone 15 Pro Maxet.

Hirdetés

Az együttműködéssel maga a cégvezető Tim Cook is eldicsekedett az X felületén, a megszületett képekhez pedig a People magazin kapott exkluzív hozzáférést. Wilkes "Endless Summer", azaz Végtelen nyár címen készített egy tengerparti sorozatot a Rhode Islanden található Block Islanden, míg a Wu által lőtt "The Inner Landscape" (A belső táj) sorozat Utah állam sziklás vidékére kalauzol minket. A People összesen 4 fotót közölt, melyeket az alábbi galériában láthattok.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, Wilkes néhány dicsérő megjegyzést is elejtett a 48 MP-es elsődleges, 12 MP-es telefotó és 12 MP-es ultraszéles látószögű kamerákkal dolgozó iPhone 15 Pro Max kapcsán. A fotós imádta az új, 120 mm-es zoom-lencsét,  összességében pedig "nagyszerű előrelépésként" értékelte a képminőséget.

"Ha nálad van a telefonod, olyan képet készíthetsz vele, amelyet akár a falra is kiakaszthatsz. Fotósként és művészként nagyszerűnek tartom, hogy lehet egy ilyen eszközöd, amely mindig veled van."

- nyilatkozta a többszörös díjnyertes fényképész, aki korábban olyan cégeknek is dolgozott, mint a Nike, a Sony, a Rolex vagy a Honda. Ha persze csak szép képeket szeretnénk lőni, és nem ragaszkodunk az 5x-ös optikai ráközelítéshez, akkor a korábbi iPhone-okkal is messzire juthatunk, amit az éves iPhone Photography Award fotóverseny is bizonyított, nem csak a csúcsmodelleknek hozva díjakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.