Hirdetés

Ezt tudja az új Google Chromecast



|

35 dollárba kerül az új Chromecast, ami a 60 fps melletti lejátszást és a többszobás audiót is támogatja.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően itt van az új, 2018-as Google Chromecast, ami ezúttal is egy belépőszintű médiastreamer, de már frissített tudással. Gyorsabb, mint a 2015-ös modell, és néhány új dolgot is tud. 

Hirdetés

Sajnos az Amazon és a Roku rivális termékeihez nem ér fel, 4K-s videót ugyanis nem kezel az új Chromecast, csak 1080p-s tartalmakat. Azokat viszont 60 fps mellett is, illetve 15 százalékkal gyorsabb az új modell, mint a régi. 

A Google valamikor még idén többszobás audiotámogatást is kiad az eszközhöz, vagyis egyszerre több eszközre lehet majd streamelni például a Spotify vagy a YouTube Music szolgáltatásokról, többek között Chromecast eszközzel felturbózott tévére is. 

Dizájnban apró megújulást jelent a Chromecast, ami ezúttal feketében és fehérben érhető el. Aki nem elégedett az 1080p-vel, az 69 dollárért szerezhet Chromecast Ultrát, ami már a 4K-s HDR-tartalmakat is kezeli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.